ŞIRNAK / MERKEZ - Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

Adres
YEŞİLYURT MAH. ULUDERE CAD. VILAYETLER VE HIZMET BIRLIĞI ANA OKULU BLOK NO 127 MERKEZ / ŞIRNAK
Vizyon
Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okul öncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, öz güvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
09.00 14:00
doğal gaz
ŞEHİR MİNİBÜSLERİ OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
OKULA AİT SERVİS BULUNMAMAKTADIR. ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSİ VARDIR.
YEŞİLYURT MAHALLESİ ULUDERE CADDESİ (ORGENERAL EDİP BAŞER İLKOKULU YANI)
İL MERKEZİNDEDİR.